Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Myymälän täysravinnot:

Acana

Arion

Golden Eagle

Royal canine

Pro booster

Booster

Rokka

Pro nature

Riwerwood

1st choise

Valio


Tilaamalla saat myös seuraavat täysravinnot:

Orijen

Belcando

Nutro

Meradog

Dagsmark (Kotimainen koiranruoka)

Primadog

Julius-K

Applaws

Racinell

Happy life

Optilife

Kaikki raaka-aineet joita käytetään ruoan valmistukseen vaikuttavat elinvoimaan, terveyteen ja eliniän odotteeseen.Ravitsemuksen ja terveyden välinen vuorovaikutus vaihtelee ja tulee muuttumaan koiran elämän aikana. BELCANDO® on lopputuloksena holistisesta lähestymistavasta ruoan valmistuksessa ja se tukee koirasi elinvoimaisuutta luonnollisilla raaka-aineilla. Arvokkaat raaka-aineet kuten kylmäpuristetut viinirypäleen- ja chiansiemenet toimivat yhdessä luonnollisena kokonaisuutena. Niiden sisältämät polyfenolit suojaavat soluja vapailta radikaaleilta. Ne sisältävät myös ravintokuituja, jotka tasapainottavat suoliston toimintaa ja lisäksi niillä on prebioottisia vaikutuksia. Näitä vaikutuksia ei saada aikaiseksi lisäämällä koiran ravintoon yksittäisiä ainesosia myöhemmässä vaiheessa.

Ravitsemuksen asiantuntija

Tutkimus- ja kehitystyö on Royal Caninin toiminnan kulmakivi.

Jo perustamisestaan v. 1968 lähtien tuotekehitys on perustunut eläinten kliiniseen ravitsemustieteeseen sekä kissojen ja koirien lajintuntemukseen.

Myös tiivis yhteistyö eläinlääkäreiden ja kasvattajien kanssa tarjoaa arvokasta tietoa lemmikkien hyvinvoinnista.

ProBooster

täysravinnot on kehitetty yhteistyössä suomalaisten koirankasvattajien kanssa.

Koirat ovat lihansyöjiä ja sen vuoksi ProBooster-täysravinnoissa on jopa 69 % lihaa. Lihaisa koiranruoka myös maistuu erinomaiselta ja koirat syövät sitä tavallisesti varsin mielellään.
ProBooster-täysravintojen ainoa vilja on riisi, koska se on helposti sulavaa ja luontaisesti gluteenitonta.

Sarjassa on myös täysin viljaton koiranruoka, Booster NoGrain, joka on erinomainen valinta herkkien ja ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsivien koirien täysravinnoksi. Tarkkaan valitut yrtit ja hedelmät tarjoavat antioksidanttiyhdistelmän, mikä auttaa vahvistamaan koiran luontaista vastustuskykyä.

Laadukas Arion-koiranruoka on gluteiiniton, vehnätön ja GMO vapaa vaihtoehto, koirasi ruokintaan.

Arion-koiranruoat ovat tunnettuja niiden lihapitoisuudestaan, mikä takaa koirallesi maistuvan ja korkealaatuisen ravinnon koostumuksen. Kanasta valmistetun Arion-kuivaruoan puhdas lihapitoisuus on jopa 50 %! Arionin koiranruoista löytyvät omat vaihtoehdot niin pienille, keskikokoisille kuin suurillekin koirille, aina pennusta senioreihin.

Kaikki Arionin tuotteet on suunniteltu tukemaan koiran ruokintaa sen jokaisessa eri ikävaiheessa tarjoten juuri oikeat lisäravinteet ja oikean määrän proteiinia koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Arion koiranruuissa on hyvä hinta laatu suhde!

Golden Eagle Holistic Health™

reseptit perustuvat viimeisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin.

Käytetyt raaka-aineet on listattu selkeästi, kuten myös niiden vaikutukset ja hyödyt, sekä syyt, miksi ne on resepteihin valittu.


Tuoteselosteista näkyy jokainen raaka-aine selkeästi, kertoen kuluttajalle luonnollisen holistisen ravinnon tiedot turvallisesti,

Golden Eagle Holistic Health® -lemmikinruoissa ei ole teurasjätteitä (by-products), ei mahdollisesti vaarallisia kemiallisia säilöntäaineita, kuten etoksikiinia, ei BHA- tai BHT -lisäaineita (muurahaishappoa), ei vehnää, ei soijaa tai keinotekoisia makuaineita, eikä väriaineita tai säilöntäaineita.

Golden Eagle Holistic Health® -sarjasta löytyy oikea ruoka lemmikin eri elämänvaiheisiin – ei ainoastaan terveille lemmikeille, vaan myös allergisille ja varsinkin perinnöllisille sairauksille altistuneille lemmikeille. Reseptimme ottavat huomioon näitä vaikutuksia, sillä puhtaat raaka-aineemme vähentävät ja rajoittavat vaikutuksia, jotka aiheutuvat aineenvaihdunnan ketjureaktioista, jotka saavat alkunsa kemikaaleista ja synteettisistä kehoon kuulumattomista aineista.

On helppo verrata Golden Eagle Holistic Health® -ruokia muihin ruokiin.Vertaamalla tuoteselosteita ja ravintosisältöä, on ilmiselvää, että Golden Eagle Holistic Health® on markkinoiden edistyksellisin terveyttä tukeva holistinen ruoka.

Natural Choise

Valitsemme tarkoituksen-mukaisesti raaka-aineet ja paneudumme huolella tuotteidemme valmistukseen

Uskomme, että valitsemalla oikeat raaka-aineet ja valmistamalla ne huolellisesti Nutro® NATURAL CHOICE™ -tuotteiksi, tuotamme tuoreempaa, terveellisempää, turvallisempaa ja maistuvampaa ruokaa lemmikillesi. Käytämme luonnollisia antioksidantteja sekä rosmariinia osana luonnollista, tasapainoista ruokaa.

Opti life

Sarjan kehittäjä ja valmistaja belgialainen Versele Laga, omaa valtavasti kokemusta eläinten ruokinnasta ja tekee jatkuvaa tutkimus- ja
kehitystyötä yliopiston ja yhteistyökenneleiden kanssa.


Opti Life tarjoaa vaihtoehdot kaikenkokoisille ja -ikäisille koirille.

Sarjassa on kolme raaka-aineperustaa; kana, lammas ja lohi. Erilaisia yksilöllisiä tarpeita omaavat koirat on huomioitu sisällyttämällä
tuotteisiin jokaista elämänvaihetta parhaiten tukevat luonnolliset valmistusaineet.

Sarjan tuotteet sisältävät runsaasti
hyvälaatuista proteiinia ja rasvoja, mutta ei lainkaan allergioita aiheuttavia gluteeniviljoja. Opti Life –tuotteita käyttämällä täytät kaikki koirasi ravitsemustarpeet.

Optilife EI sisällä:

 • Maissia eikä vehnää niiden vähäisen ravitsemuksellisen arvon vuoksi.
  • Helposti sulavat eläinproteiinit ja riisi yhdessä aikaansaavat hyvän ruoansulatuksen ja kiinteät ulosteet.
  • Ei gluteenia, väriaineita tai keinotekoisia makuaineita ruoka-aineallergioiden puhkeamisen välttämiseksi.
 • 1st Choise

  Super Premium on jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön perustuva koiran-
  ja kissanruokasarja.

  Eläinlääkäreistä, agronomeista ja biologeista
  koostuva asialleen omistautunut tiimi on kehittänyt kattavan sarjan yksilöllisiä ruokia, jotka ovat sekä ravitsevia että maistuvia. 1st Choice -ruokasarja sisältää runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka pohjautuvat eri yksilöiden erilaisia ravinnontarpeita koskevaan
  tutkittuun tietoon.
  Ruokia löytyy räätälöidysti eri ikäisille, eri
  kokoisille ja esimerkiksi ylipainoon taipuvaisille, hyvin aktiivisille tai ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille ja kissoille.
  Sarjasta löytyy sopiva, laadukas ruoka myös sinun lemmikillesi. 1st Choice -ruokien tavoitteena on edistää lemmikkien pitkää ikää ja hyvää terveyttä.

  Pronature Holistic

  on sitoutunut täyttämään nykypäivän lemmikkien tarpeet. Sarja tarjoaa poikkeuksellisen laadukkaita tuotteita, jotka on tehty tuoreista ja luonnollisista ainesosista.

  Tuotemerkki on Pohjois-Amerikassa valmistettu luontainen holistinen merkki, jonka ovat kehittäneet alansa huippuasiantuntijat.

  Päävalmistusaineena kaikissa ruuissa ovat tuore kana, kalkkuna, ankka tai kala. Ruuat ovat maistuvia sekoituksia tarkasti valittuja luonnollisia raaka-aineita, jotka sisältävät lisäksi orgaanisia hedelmiä, vihanneksia, mausteita ja yrttejä. Ruuat myös sulavat hyvin, sillä ne eivät sisällä lihaperäisiä sivutuotteita, maissia, vehnää tai soija

  Racinel

  raaka-aineista. Tuotteet sopivat hyvin kaikille koirille myös herkille, koska ne eivät sisällä viljaa, gluteenia, soijaa eivätkä maitoa.

  Laadukkaat, pääasiassa Pohjoismaiset raaka-aineet, takaavat tuotteille hyvän sulavuuden ja korkean maittavuuden. Omega 3 - ja 6 - rasvahapot
  pitävät ihon hyvässä kunnossa ja turkin kiiltävänä.


  Riverwood on
  huippulaadukas viljaton ja perunaton koiranruokasarja. Täysravintosarja
  koostuu kuudesta maistuvasta laadusta pennuille ja aikuisille koirille.

  Tuotteiden valmistuksessa käytettävät eläinvalkuaiset ovat harvinaisemmista proteiininlähteistä, kuten villisiasta, peurasta, porosta, ankasta ja fasaanista. Viljattomuuden ohella nämä uniikit valkuaislähteet tekevät tuotteista todennäköisemmin sopivia herkemmille koirille. Reseptiin
  kuuluu myös maistuvat ja terveelliset yrtit, kasvit ja vihannekset.

  Valio täysravinnot

  koostuvat orkealaatuisista, tuoreista ja puhtaista raaka-aineista.
  Niissä on optimaalinen rasva-, hiilihydraatti- ja proteiinipitoisuus
  jokaiselle elämänvaiheelle.

  Sarja koostuu 11 eri laadusta, joihin kuuluvat erilaiset puristeruuat, aikuisten koirien ylläpitoruuat,
  penturuuat, herkkien koirien vaihtoehdot, senioriruuat sekä omat laatunsa myös erittäin aktiivisille koirille.