Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Royal caninen kissanruuat nyt meiltä!

Applaws on 100% luonnollista, runsaasti eläinproteiinia sisältävää ruoka koirille ja kissoille. Sarjan tuotteet on suunniteltu jäljittelemään lemmikkisi luonnonmukaista ruokavaliota, joka kissalla tarkoittaa korkeaproteiinista ja paljon lihaa sisältävää ravintoa.


Applaws-tuotteiden valmistuksessa käytetään vain tarkkaan valikoituja, korkealaatuisia raaka-aineita.

Purkista tai pussista löydät vain sitä, mitä tuoteselosteessa lukee – et mitään ylimääräistä!

Ei huonosti sulavia täyteaineita, kuten viljoja.Ei lihan johdannaisia tai sivutuotteita.

Ei keinotekoisia maku- tai väriaineita.

Ei geenimuunneltuja ainesosia.


Arion Original Cat
tarjoaa kissoille laajan valikoiman korkealaatuisia kuivaruokia, jotka täyttävät kaikki kissasi ravitsemukselliset tarpeet.

Miamor

Ragout Royale -täysravintosarja sisältää hienoja lihapaloja, joko kastikkeeseen tai hyytelöön valmistettuna.

Sisältää suuren määrän lihaa ja vitamiineja.

Valmistettu menetelmällä, joka säilyttää alkuperäisten raaka-aineiden ravintoarvoja ja vitamiineja, joten teollisia vitamiineja on lisätty maltillisesti. Ei sisällä naudanlihaa, väri- tai säilöntäaineita. Pakattu 100 g annospusseihin. Saatavana myös 12 kappaleen lajitelmapakkauksena.

1st Choice Super Premium on jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön perustuva kissanruokasarja.

Eläinlääkäreistä, agronomeista ja biologeista koostuva asialleen omistautunut tiimi on kehittänyt kattavan sarjan yksilöllisiä ruokia, jotka ovat sekä ravitsevia että maistuvia. 1st Choice -ruokasarja sisältää runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka pohjautuvat eri yksilöiden erilaisia ravinnontarpeita koskevaan tutkittuun tietoon.

Ruokia löytyy räätälöidysti eri ikäisille, eri kokoisille ja esimerkiksi ylipainoon taipuvaisille, hyvin aktiivisille tai ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville ja kissoille.

Sarjasta löytyy sopiva, laadukas ruoka myös sinun lemmikillesi. 1st Choice -ruokien tavoitteena on edistää lemmikkien pitkää ikää ja hyvää terveyttä.

LARA

Laaja valikoima kuiva ja märkäruokia herkullisella reseptillä valmistettuna kissallesi.

http://publications.versele-laga.com/larafoldereng...

Pronature Holistic

on sitoutunut täyttämään nykypäivän lemmikkien tarpeet. Sarja tarjoaa poikkeuksellisen laadukkaita tuotteita, jotka on tehty tuoreista ja luonnollisista ainesosista.


Tuotemerkki on Pohjois-Amerikassa valmistettu luontainen holistinen merkki, jonka ovat kehittäneet lansa huippuasiantuntijat. Päävalmistusaineena kaikissa ruuissa ovat tuore kana, kalkkuna, ankka tai kala. Ruuat ovat maistuvia sekoituksia tarkasti valittuja luonnollisia raaka-aineita, jotka sisältävät lisäksi orgaanisia hedelmiä, vihanneksia, mausteita ja yrttejä. Ruuat myös sulavat hyvin, sillä ne eivät sisällä lihaperäisiä sivutuotteita, maissia, vehnää tai soijaa.

Schmusy Nature on täysravintosarja, joka on valmistettu luonnollisista, terveellisistä raaka-aineista.

Sisältää runsaasti herkullisia lihanpaloja. Lisätty vitamiineja, hivenaineita ja tauriinia. Jokaiseen makuun on lisätty terveyttä edistävä luonnon oma ainesosa: Oluthiiva vahvistaa immuunijärjestelmää, runsaasti B-vitamiinia, Granaattiomena suojaa soluja ja sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia. Mineraalisavi vahvistaa ihoa ja turkkia. Omenajäämät tarjoavat kuitua ruoansulatukselle Psyllium-uute tehostaa ruoansulatusta. Lohiöljy vaikuttaa mm. turkkiin ja immuunijärjestelmään.

Sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja Pakattu 100 g annospusseihin, 100 g foliopakkauksiin tai 190 g purkkeihin. Saatavana myös säästöpakkauksena, jossa kaikkia makuja.